Update maatregelen omtrent het Coronavirus

Graag willen wij u blijven informeren over de laatste stand van zaken betreffende onze maatregelen omtrent het Coronavirus.

Wij kunnen u dan ook met de nodige blijdschap mededelen dat onze logistieke afdeling onveranderd voor u klaar staat. Onze Paint en Non-Paint producten zijn in ruime aantallen voorradig. U kunt uw gewenste producten dus gewoon bestellen. Een uitzondering hierop zijn sommige adembeschermingsmiddelen. Wij doen er alles aan om, indien mogelijk, een alternatief te leveren.

Vestiging Aalsmeer 
Voor leveringen op de volgende werkdag kunt u bestellen tot 12.00 uur. 
Afhalen is alleen mogelijk in spoedgevallen.

Vestiging Drachten 
Afhalen kan tussen 14:00 uur en 15:00 uur, na telefonisch overleg. Op dit moment hebben wij geen verkoop of advies aan de balie. 

Afleveren van uw bestelling
Afleveren zullen wij doen naast de ingangsdeur. Ter vervanging van een handtekening sturen wij u een foto van de volbrachte levering. Mocht er onverhoopt iets zijn met uw levering vragen wij u binnen 12 uur te reageren per mail. Deze kunt u sturen naar order@altaccoatinggroup.nl.
Heeft u vragen? Met vragen kunt u telefonisch en per mail terecht bij uw accountmanager. Tevens kunt u contact met ons op nemen via onderstaande contactgegevens.
Vestiging Drachten
De Meerpaal 28
9206 AJ Drachten
0512 520 385
info@altac.nl

Vestiging Aalsmeer
Turfstekerstraat 34
1431GE Aalsmeer
0297 380 911
info@altac.nl