Maatregelen inzake het Coronavirus

Afgelopen weekend heeft de regering heftige maatregelen getroffen in verband met het coronavirus. Ook wij zijn in het kader hiervan genoodzaakt om enkele maatregelen te treffen.

Tot nader bericht kunt u uw bestelling via de gebruikelijke manier aan ons doorgeven. Onze bezorger zal uw bestelling bij u voor de deur neerzetten, bij slecht weer zal de bestelling om de hoek van de deur gezet worden. Aangezien we niet de pakbonnen door u laten aftekenen willen wij u vragen om bij een onvolkomenheid in de bestelling ons direct te informeren. Reclamaties na de dag van levering kunnen wij niet in behandeling nemen. Onze bezorger zal een foto van de bestelling maken om eventuele discussies te voorkomen.

Daarnaast kunnen wij de komende drie weken geen bestellingen aannemen bij de balie. Voor het ophalen van bestellingen kunt u van te voren telefonisch contact met ons opnemen. We zullen de bestelling dan voor u klaarzetten, welke u kunt komen afhalen bij de balie.

Op dit moment kunnen wij ook geen contant geld aannemen en verzoeken u bij een contante betaling per pin te betalen.

Wij vertrouwen erop dat wij met deze maatregelen ongemakken kunnen voorkomen voor onze klanten en medewerkers.

Alvast dank voor uw begrip en medewerking.

Neem bij vragen contact met ons op via:
Vestiging Drachten
De Meerpaal 28
9206 AJ Drachten
0512 520 385
info@altac.nl

Vestiging Aalsmeer
Turfstekerstraat 34
1431GE Aalsmeer
0297 380 911
info@altac.nl