Altac Coating Group is totaalleverancier voor de autoschadeherstelbranche. Wij leveren autolakken, primers en fillers met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, zodat u kosten bespaart zonder concessies te hoeven doen aan kwaliteit.

Efficiënt werken en slim inkopen

Schadeherstelbedrijven en vrachtwagenspuiterijen hebben te maken met krappe marges. Efficiënt werken en slim inkopen is dan cruciaal. Altac Coating Group is totaalleverancier voor de autoschadeherstelbranche. Wij leveren autolakken, primers en fillers met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, zodat u kosten bespaart zonder concessies te hoeven doen aan kwaliteit.

Uitsluitend topmerken

Expertise

De markt en technologie zijn continu in beweging. Wij volgen alle veranderingen op de voet en staan voor u klaar met advies op gebieden als milieu, Arbo, werkplaatsuitrusting en spuittechnieken. Wij bieden diverse trainingen aan, zowel individueel als in groepsverband. Daarnaast profiteert de klant ook van ons 1-2-3- Profit concept.

Mirka
Motip
Nexa Autocolor
PPG
Teknos
Rupes

Sata
Selemix System
Sherwin Williams
Sigma Coatings
Spies Hecker

3M
Axalta
CAP
Colad
ColorMatic

DeVilbiss
EMM
Feyco Treffert
Finixa
Hamach

Samen op naar de toekomst!

“Mensen doen zaken met mensen” is iets wat bij Altac Coating Group nog van toepassing is. Wij zijn een familiebedrijf met een bovengemiddelde focus op persoonlijke service en hebben veel kennis in huis die we graag met u delen. Dat is fijn zaken doen als u uw klanten als partner kunt zien waarmee u samen de toekomst in gaat. Ook snel in gaan op innovaties en veranderingen; flexibel zijn, is dan veel beter te realiseren.

Vandaar dat we ons gaan focussen samen met onze klanten op de toekomstige technieken; de steeds maar snellere ontwikkeling van de nieuwe auto’s; de techniek en de veiligheid voor berijder, maar ook voor de mensen in de werkplaats; en alles volgens de regels van de autofabrikanten. Op naar 2030!