Over ons

Altac Coating Group levert een totaalpakket coatings en coating-gerelateerde producten aan professionele lak verwerkende bedrijven in de branches Automotive, Yachting en Industry. 

Supporter van uw bedrijf

Altac Coating Group levert, vanuit vestigingen in Drachten, Aalsmeer en Tiel, een totaalpakket coatings en coating-gerelateerde producten aan professionele lak verwerkende bedrijven in de branches Automotive, Yachting en Industry. Maar wat we vooral leveren is complete support, door mee te denken over manieren om efficiënter te werken en kosten te besparen. We zijn een familiebedrijf met een bovengemiddelde focus op service en hebben veel kennis in huis die we graag met u delen. Vanuit onze expertise kunnen wij u helpen de beste eindresultaten te bereiken en uw inkoop te optimaliseren.

Totaalpakket en eerlijk advies

Altac Coating Group levert een enorm assortiment kwaliteitsproducten tegen concurrerende prijzen, voorzien van deskundig advies. Als onafhankelijk totaalleverancier beoordelen we welk product of welke methode voor u het beste resultaat oplevert, waarbij kosten en efficiëntie worden meegewogen. De ene keer voldoet een voordelig product prima, terwijl het een andere keer verstandiger is te kiezen voor een product uit het hogere segment. Wij helpen u bij het maken van die overweging.

Training en support

Wij zijn supporter van uw bedrijf. Uw doel is ons doel: met zo weinig mogelijk kosten het beste resultaat bereiken. Door middel van trainingen, technische ondersteuning en advies helpen wij u daarbij.

Specialisten

Altac Coating Group heeft drie specialismes: Automotive, Yachting en Industry. Iedere branche vraagt om specifieke kennis en expertise. Onze deskundige medewerkers volgen alle ontwikkelingen op de voet en staan altijd klaar om u te adviseren. Wij blijven investeren in de kwaliteit van onze medewerkers door vakgerichte opleidingen en trainingen.

Non-paint

Behalve complete verfsystemen leveren wij alle benodigde non-paintproducten, zoals doeken, kwasten, tape en schoonmaakmiddelen. Maar ook voor persoonlijke beschermingsmiddelen, schuur- en slijpmaterialen, machines en veiligheidsapparatuur kunt u bij ons terecht.

Een sterke groep

Altac Coating Group maakt deel uit van de Altac Holding, waaronder ook Color Up, Service Group Holland, Equipment Group Holland, Tools Group Holland, Blok Filters, Profi-Paint en YEC vallen. YEC neemt een bijzondere positie in omdat het onder de divisie Yachting van Altac Coating Group valt, maar de eigen merknaam hanteert