Als specialist van hoogwaardige lakken weet Altac Coating Group alles van laagdikte, ondergrondbehandeling, glansgraad, technische normen en industriële eisen. 

Industrieel finishing specialist

Als specialist van hoogwaardige lakken weet Altac Coating Group alles van laagdikte, ondergrondbehandeling, glansgraad, technische normen en industriële eisen. Dat verzekert u van de juiste coating in de juiste kleur voor uw toepassing. Daarnaast kunnen wij u voorzien van de benodigde apparatuur en hebben we een eigen onderhouds- en reparatiedienst om uw equipment in perfecte staat te houden.

Schilderwerk

Altac Coating Group heeft een breed en hoogwaardig assortiment verfproducten voor elke ondergrond; van hout tot staal, van beton tot kunststof. We weten alles van ondergrondbehandeling en coaten. Samen met onze adviseurs komt u tot de beste keuzes, zodat u perfect werk kunt afleveren waarmee uw klanten lange tijd vooruit kunnen.

Interieurlakken

Interieurs voor jachten, woningen of kantoren zijn vaak gemaakt van luxe houtsoorten. Een perfecte finish is dan essentieel, evenals specifiek product- en applicatie-advies. Ons assortiment bestaat uit hoogwaardige, machinale laksystemen met focus op UV-drogende lak en zowel oplosmiddelhoudende als watergedragen oplossingen voor industriële verwerking. Onze specialisten geven advies en als dat nodig is trainingen op locatie.

Uitsluitend topmerken

Protective branche

Altac Coating Group levert hoogwaardige en innovatieve producten op het gebied van professionele oppervlakteveredeling. Met merken als Jotun, Sigma en International voorzien wij onze klanten van topkwaliteit en maatwerk.

Wij leveren aan alle bedrijven in de protective branche. Denk hierbij aan staalbedrijven, constructiebedrijven en straalbedrijven, maar ook bedrijven die werken met landbouwmachines.

Maritieme sector

Wij leveren ook alles wat u nodig heeft voor een perfect eindresultaat in de maritieme branche. Bedrijven die wij leveren in de maritieme branche bestaan onder andere uit bunkerstations, scheepswerven en industriële schildersbedrijven. 

Met ons paint, non-paint en equipment assortiment dienen wij als een totaalleverancier. Dit houdt in dat wij, naast alle producten, ook complete verfsystemen leveren voor optimale bescherming van het onderwaterschip en het bovenwaterschip.

Non-paint

Sia Abrasives
3M
Finixa
Rupes
Kremlin Rexson
Wagner
Sata
Devilbiss

Meubellakken

Zweihorn (Akzo Nobel)
Feyco Teknos (Teknos)
Arti (Sherwin Williams)