De complete verfsystemen van Altac Coating Group garanderen een oogstrelend resultaat en zorgen voor een optimale bescherming van onderwaterschip, bovenwaterschip en scheepsinterieur.

YEC – Yachtpaints Equipment & Consultancy

Gerenommeerde groothandel in jachtlakken en aanverwante materialen.

YEC is al jaren een internationaal begrip in de jachtbouw en levert de complete range producten en materialen voor de professional die het beste voor zijn klant wil. Goed geschoolde en getrainde medewerkers zetten hun expertise in voor een grote verscheidenheid aan klanten in binnen- en buitenland, bijvoorbeeld door het verrichten van metingen en het geven van adviezen. 

YEC levert zowel aan professionele jachtbouwers en jachtschilders als aan watersportwinkels. Zo heeft ook de retailer de beschikking over een grote verscheidenheid aan hoogwaardige producten. De jachtlakken, plamuursystemen en non-paint producten zijn zonder uitzondering van topkwaliteit. 

Het assortiment bestaat uitsluitend uit gerenommeerde merken. Zo is YEC partner van AkzoNobel en wordt er veel gewerkt met de merken International en Awlgrip. Een efficiënt distributiesysteem garandeert een snelle logistieke afhandeling. Er wordt dagelijks uit voorraad geleverd.

Esthetisch en bestand tegen de elementen

Aan het lakwerk van exclusieve jachten worden hoge esthetische eisen gesteld. De complete verfsystemen van Altac Coating Group garanderen een oogstrelend resultaat en zorgen voor een optimale bescherming van onderwaterschip, bovenwaterschip en scheepsinterieur.

Uitsluitend topmerken

Paint

Awlgrip
International
Jotun
3M
SIA Abrasives
SATA
DeVilbiss
Anza
Graco

Non-paint

Sia Abrasives
3M
Finixa
Rupes
Kremlin Rexson
Wagner
Sata
Devilbiss

Meubellakken

Zweihorn (Akzo Nobel)
Feyco Teknos (Teknos)
Arti (Sherwin Williams)