Altac Academy
Kennis bijtanken met trainingen en cursussen

Wij zijn supporter van uw bedrijf. Uw doel is ons doel: met zo weinig mogelijk kosten het beste resultaat bereiken. Door middel van trainingen, technische ondersteuning en advies helpen wij u daarbij.

Expertise

De markt en technologie zijn continu in beweging. We volgen alle veranderingen op de voet en staan voor u klaar met advies op gebieden als milieu, Arbo, werkplaatsuitrusting en spuittechnieken. Daarnaast bieden we diverse trainingen aan, zowel individueel als in groepsverband.

ADAS

Daarnaast volgen we innovaties op de voet door onze persoonlijke relatie met fabrikanten, belangenorganisaties en schadeherstelbedrijven. Steeds meer auto’s beschikken over geavanceerde rijhulpsystemen die bestuurders helpen veiliger te rijden. Nieuwe technieken volgen elkaar hierbij in steeds hoger tempo op. Wij stomen u klaar voor ADAS en leveren u naast alle OEM equipment ook alle kennis en trainingen die daarbij horen.

Mobiele brigade

Ook ondersteunen wij u in uw werkplaats. Heeft u een specialistische of complexe klus maar niet het juiste equipment of personeel in dienst, dan is onze mobiele brigade een uitkomst. Een vakman met apparatuur komt naar uw werkplaats om de klus te klaren.

OEM repareren

Ons OEM programma is ontwikkeld om u in staat te stellen te repareren zoals de fabrikant dat bedoeld heeft. In dit programma geven wij u advies over het pakket dat u nodig heeft om OEM gecertificeerd te worden voor een bepaald merk en krijgt u hier trainingen over. Onze gespecialiseerde OEM afdeling begeleidt u in dit proces zodat u zich kunt onderscheiden op gebied van kwaliteit, veiligheid en vakkundigheid.

Wij zijn supporter van uw bedrijf

Met de Altac Academy willen wij schadeherstellers ondersteunen en ontzorgen bij complex schadeherstel.

Dit doen we door High Tech kennis, kunde en tools te leveren, zodat de schadehersteller volledig uitgerust zijn werk kan uitvoeren. 

Wij hebben hiervoor meerdere trainingscentra ter beschikking, deze zijn gevestigd in:

  • Drachten
  • Tiel
  • Rijssen (Color Up)