HBC Ozone Generator

Exclusief verkrijgbaar bij onze partner Equipment Group Holland. Nooit eerder was het zo belangrijk een schone omgeving te creëren in alle ruimtes waar mensen zich bevinden. In het bijzonder daar waar het risico van ziekteverspreiding hoog is, zoals bijvoorbeeld in auto’s met meerdere gebruikers en/of passagiers.

Onze partner Equipment Group Holland biedt met de HBC Ozone Generator een oplossing om afgesloten ruimtes te ontdoen van schimmels, bacteriën, virussen en vieze luchtjes.

De HBC Ozone Generator maakt gebruik van de meest effectieve, professionele en milieuvriendelijke luchtreinigingstechnologie. De generator is bedoeld om afgesloten ruimtes te ontdoen van schimmels, bacteriën, virussen en vieze luchtjes, zonder gebruik van chemicaliën en zonder uitstoot van stikstofoxiden (NOx). Deze mobiele ozongenerator kan ervoor zorgen dat cabines, treincoupés, auto’s, bussen, etc. aanzienlijk sneller ontsmet kunnen worden dan bij een mechanische reiniging.

Heeft u hier interesse in? Klik dan op de knop hieronder en lees meer informatie via onze partner Equipment Group Holland.