Ben jij de online marketeer die onze online marketingcampagnes een boost kan geven? Kent de customer journey voor jou geen geheimen en weet jij aan de juiste knoppen te draaien om succesvolle campagnes te realiseren? Dan zoeken wij jou! 

Als online marketeer kun je bij ons meerdere merken beter in de markt zetten door de inzet van goed doordachte campagnes op onder andere Google Ads, Facebook, Instagram, LinkedIn en via Mailchimp. Je denkt mee in de strategie van online marketingcampagnes en weet vervolgens de doelgroep te verleiden, met opvallende teksten en beelden.  

Verder zorg je er als online marketeer voor dat onze websites verder worden geoptimaliseerd, dat zaken goed worden doorgemeten en stel je rapportages op die we kunnen gebruiken voor onze marketingstrategieën. 

 

Als online marketeer beschik jij over 

  • Een afgeronde HBO opleiding richting marketing en/of (marketing)communicatie 
  • Een aantal jaren relevante werkervaring als online marketeer 
  • Kennis van: Google Analytics, Google Ads en Google Tag Manager (pré) 

 

Meer over jou

Je bent een analytisch ingesteld persoon met een sterk verantwoordelijkheidsgevoel. Bovendien ben je resultaatgericht. En weet je iets niet? Leergierig als je bent, zorg je ervoor dat je de juiste kennis tot je neemt om toch verder te komen.   

 

In wat voor team kom je terecht? 

Je komt in een team te werken dat bestaat uit een marketing coördinator en een allround marketeer. Met jouw kwaliteiten maak je onze marketingafdeling verder compleet. Het marketingteam heeft als standplaats Drachten. Vanuit Drachten verzorgen we de gehele marketing voor al onze divisies door heel Nederland. Zo nemen wij dit jaar deel aan een internationale 4-daagse beurs en organiseren we in het najaar een groots eigen klantevenement. Zaken waaraan jij, in de functie van online marketeer, ook je steentje kunt bijdragen! 

 

Over de organisatie 

Altac Coating Group levert, vanuit vestigingen in Drachten, Aalsmeer en Werkendam een totaalpakket coatings en coating-gerelateerde producten aan professionele lak verwerkende bedrijven in de branches Automotive, Yachting en Industry. Verder vallen er binnen de ‘Group’ nog een aantal bedrijven, waardoor er in totaal een groot en divers pallet is om aan mee te werken. Hier kun je meer lezen over de totale organisatie: Over ons – Complete support – Altac Coating Group 

 

Ben JIJ de online marketeer die we zoeken en ben je enthousiast over deze functie? Reageer dan snel! Stuur je cv en motivatie naar a.veenstra@altac.nl, t.a.v. Angelique Veenstra, HR Adviseur. 

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met onze marketing coördinator, dhr. Cihan Altun, via c.altun@altaccoatinggroup.nl of via 06 15963720.