Ben je op zoek naar een vaste baan in de logistiek? Wil je in dagdienst werken en in het weekend vrij zijn? Heb je al enige jaren ervaring in logistieke processen?

Altac Coating Group in Drachten is, wegens uitbreiding, op zoek naar een:

Logistiek medewerker M/V 40 uur per week per direct.

Jij werkt al een paar jaar in de logistiek en dat vind je een mooie baan. Je vindt het leuk om er dagelijks voor te zorgen dat de bestellingen op tijd worden verstuurd naar de klanten. Af en toe mis je nog wel eens wat afwisseling in de functie. Je bent toe aan een volgende stap als allround logistiek medewerker waar je alle werkzaamheden kan doen. Van opruimen van binnenkomende goederen naar orders picken, controleren voor verzenden en het helpen van balieklanten.

Bij ons ga je werken in een jong team van enthousiaste collega’s. Onze collega’s zorgen er dagelijks voor dat onze klant tijdig zijn bestelde producten krijgt. Dat doen we uiteraard zo efficiënt mogelijk en net zo belangrijk vinden we de tevredenheid van onze klanten.

Wat we graag willen zien in onze logistiek medewerker

  • Je hebt een afgeronde MBO opleiding, bij voorkeur in de logistiek
  • Je hebt een gedisciplineerde houding en bent klantvriendelijk
  • Je werkt nauwkeurig
  • Je bent een zelfstandige werker die eigen initiatief toont
  • Je bent in bezit van een geldig rijbewijs, een reachtruckcertificaat is een pre

Wat kunnen wij je bieden

Als logistiek medewerker kunnen we je een allround functie bieden bij Altac coating Group in Drachten met ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. Aangezien we een groothandel zijn voor bedrijven zijn we op de standaard werktijden geopend en ‘s weekends gesloten.

Over Altac Coating Group

Altac Coating Group levert een totaalpakket coatings en coating-gerelateerde producten aan professionele lak verwerkende bedrijven in de branches Automotive, Yachting en Industry. Maar wat we vooral leveren is complete support, door mee te denken over manieren om efficiënter te werken en kosten te besparen.

Ben jij de logistiek medewerker die we zoeken? Aarzel dan niet en reageer snel!

Stuur je CV en motivatiebrief naar Angelique Veenstra, HR-adviseur, a.veenstra@altac.nl.