Onderhoud en reparatie

Ons doel is om uw schadewerkplaats te optimaliseren. Het is essentieel dat u altijd kunt vertrouwen op uw equipment en daarin ondersteunen wij u waar we maar kunnen. Equipment die u bij ons koopt, wordt door onze technische medewerkers perfect onderhouden. Treedt er toch een storing op? Dan zorgen we dat die snel wordt verholpen, zodat uw bedrijfsprocessen er niet onder lijden. 

Wij staan voor u klaar

Als leverancier van non-paint en equipment producten, snappen we maar al te goed dat uw werkplaats onderhoud en reparatie behoeft. Van ons mag u dan ook verwachten dat we uw apparatuur uitstekend onderhouden. Ook in geval van een storing of benodigde reparatie staan onze technische medewerkers altijd voor u klaar. Wij dragen er zorg voor dat het probleem snel wordt verholpen zodat uw bedrijfsprocessen er niet onder lijden.

1-2-3 Service

Uw werkplaats wordt periodiek gekeurd en dit gebeurt vaak door verschillende leveranciers. De keuringen en alle verschillende facturen die hierbij horen dient u zelf administratief bij te houden. Dit zorgt voor een zwaardere belasting op uw administratie en kost u bovendien tijd en inspanning die u liever anders besteedt.

Met 1-2-3 Service nemen wij u al deze werkzaamheden uit handen. We registreren uw apparatuur in het 1-2-3 Service portaal en zien precies wanneer keuringen nodig zijn, regelen de leveranciers en houden u perfect op de hoogte. En bovendien ontvangt u nog slechts één factuur.

Al uw apparatuur, keuringen en bedragen zijn voor u inzichtelijk in ons portaal. Met 1-2-3 Service is uw werkplaats dus altijd tijdig gekeurd en gereed voor een audit.

Onze servicemedewerkers nemen al uw equipment op in het 1-2-3 Service-systeem en houden bij wanneer een apparaat gekeurd moet worden. Samen met u wordt daarvoor een geschikt moment gepland. In ons online portal kunt u eenvoudig al uw apparatuur bekijken en de status ervan oproepen. Behalve uw werk-equipment kunt u ook uw complete werkplaats door ons laten onderhouden. Wij zorgen dan bijvoorbeeld voor uw airco, verwarming en spuitcabine.

Service Group Holland

Deze dienst biedt Altac Coating Group aan via onze partner Service Group Holland, onderdeel van Equipment Group Holland.

Voor technisch- en installatie advies, onderhoud, keuringen en certificaten en storingen van onze producten en diensten kunt u terecht bij SGH-team onder telefoonnummer 0184-430042, WhatsApp 0627219446 of e-mail info@servicegroupholland.com

Verantwoord de toekomst in

Veilig en OEM-proof Schadeherstel staat voor mij als basis voor het leveren van equipment.

Hierbij zijn ook de kennis en kunde essentieel voor het juiste advies van de apparatuur in de werkplaats.

Samen met de klant maken wij het plan voor de toekomst welke aansluit op de merkerkenningen.

Kortom, samen met de klant verantwoord de toekomst in als leverancier!