Are you ready for the future?

Op woensdag 20 september nemen wij u mee de toekomst in met de ASN Bodyshop Experience. Tijdens dit vooruitstrevende congres, speciaal voor ASN-leden, wordt u klaargestoomd voor het schadeherstel van de toekomst.

Onderwerpen

  • Persoonlijke beschermingsmiddelen: Welke adembescherming gebruik ik bij stof- en oplosmiddelen? Hoe om te gaan met isocyanaten in het schadebedrijf?
  • Performance Spray Gun (PSG): Hoe kan ik met de PSG zorgen voor een besparing op mijn verbruik op lak en oplosmiddelen? Hoe kan ik met de PSG efficiĆ«nter en dus sneller werken? Voor welke toepassingen is de PSG te gebruiken?
  • Schuurmaterialen: Wat zijn de voordelen van werken met 3M Cubitron voor mijn schadebedrijf? Hoe kan ik de 3M Flexible Foam Disc gebruiken? Welke voordelen biedt schuren met 3M netschuurmaterialen in combinatie met Festool?
  • Polijsten: Hoe kan ik voor alle ervaringsniveaus, met zo min mogelijk stappen een perfect poetsresultaat bereiken?
  • Adhesive Coatings & Sealants: Wanneer gebruik ik welke lijm? Waarom kan ik beter een lijm gebruiken in plaats van lassen? Welke eisen gelden er voor welke OEM’s?

Na dit event bent u klaar voor de toekomst!

Programma

U wordt ontvangen om 16.00 uur, waarbij tevens een smakelijke maaltijd wordt geserveerd. De dag zal worden afgesloten rond 21.00 uur. De definitieve invulling van het programma zal nog bekend worden gemaakt.

Locatie

Voltastraat 1
4004 KA Tiel

Aanmeldformulier

Vul hieronder uw gegevens in en u bent aangemeld voor de ASN Bodyshop Experience!