Verbruiksmonitor

Met onze Verbruiksmonitor kunt u waardevolle inzichten verkrijgen in uw verbruik van paint en non-paint materialen. U ontvangt belangrijke managementinformatie over het verbruik van producten, en het is mogelijk een koppeling met uw bedrijfssoftware te maken.

 

Via onderstaande link kunt u inloggen in onze Verbruiksmonitor. U kunt inzicht krijgen in uw verbruik van paint en non-paint materialen. Het systeem geeft belangrijke managementinformatie over het verbruik van producten, onderverdeeld in hoofdgroepen en subgroepen. Het is mogelijk een koppeling te maken met uw bedrijfssoftware, zodat het verbruik wordt afgezet tegen het aantal spuitgangen en er dus een heel nauwkeurig beeld ontstaat over de prestaties ten opzichte van het branchegemiddelde en de verbruikscijfers in verschillende periodes.

Heeft uw organisatie meerdere vestigingen? Dan kunnen ook de resultaten van de vestigingen onderling worden vergeleken.

Daar waar tegenvallende resultaten behaald worden, kan Altac bijspringen met advies en indien wenselijk hulp van leveranciers en trainers.

Dit systeem maakt het mogelijk producten in het gehele schadeherstelproces met elkaar te vergelijken. Altac streeft er dan ook na een pakket producten samen te stellen die garant staan voor uiterste efficiëntie in het proces.

Open de verbruiksmonitor

 

Wilt u toegang tot de Verbruiksmonitor, maar u heeft nog geen inlogcode? Klik dan hier onder vermelding van “Inlogcode”.
Voor de handleiding van de verbruiksmonitor klikt u hier.