Non-paint, verfproducten voor een perfect eindresultaat

Altac levert alle producten die u nodig heeft om een perfect eindresultaat te garanderen. Naast complete verfsystemen en oplossingen, leveren we ook vele non-paint producten. Alle hulpmiddelen zijn beschikbaar.

 

Non-paint producten

Een fantastische coating of lak moet u ook op de juiste manier aanbrengen. Altac levert alle producten die u nodig heeft om een perfect eindresultaat te garanderen zoals primers, plamuur, kwasten en tape. Iedere lak en toepassing vraagt om zijn eigen verwerkingsmaterialen.

Naast complete verfsystemen en oplossingen levert Altac ook vele non-paint producten. Alle hulpmiddelen zijn beschikbaar. Van producten voor de dagelijkse gang van zaken: keukenrollen en schoonmaakmiddelen tot maskers, handschoenen maar ook onderdelen van spuitmachines en overalls.

Groothandel paint en non-paint

We hebben als totaalleverancier klanten in binnen- en buitenland, maar we zijn onze lokale charme zeker niet verloren. Met onze kennis en ervaring op het gebied van coatings zijn we dé partner bij uitstek om u persoonlijk te adviseren over paint en non-paint producten voor uw bedrijf.

Maar ook over alle andere zaken die bij uw werkzaamheden komen kijken, adviseren we graag. Wilt u uw bedrijfsvoering optimaliseren of heeft u vragen over milieu, Arbo, werkplaatsuitrusting en spuittechnieken? Altac is dé supporter van uw bedrijf.

Wilt u met ons kennismaken?

Bel ons voor een vrijblijvende afspraak op het nummer 0512 – 52 03 85. U kunt ook het contactformulier invullen of een e-mail sturen naar info@altac.nl

Meer informatie aanvragen