Industrie

Altac levert naast industriële coatings een totaalpakket van superieure paint en non-paint producten voor de industriesector. We kunnen het hele traject tot in de details voor u verzorgen: van het leveren van de lak tot onderdelen voor machines.

 

Industrie

Als industrieel finishing-specialist en specialist in hoogwaardige lakken weten wij alles van laagdikte, ondergrondbehandeling, technische normen en industriële eisen. We zorgen voor de juiste coating in de juiste kleur voor uw toepassing.

Altac is niet alleen leverancier van industriële coatings, we leveren ook een totaalpakket van superieure paint en non-paint producten voor de industriesector. We kunnen het hele traject tot in de details voor u verzorgen. Van het leveren van de lak tot onderdelen voor machines. Altac is dé supporter van uw bedrijf.

De nieuwste technieken

Altac is altijd op de hoogte van de laatste eisen en technieken in de industriesector. Maar we bedienen vele sectoren en u profiteert zo van onze kennis uit andere branches. Zo blijven we ons ontwikkelen om effectiever, energiezuiniger en milieuvriendelijker te werken.

Totaalleverancier paint en non-paint

Met onze kennis en ervaring zijn we dé partner bij uitstek om u te adviseren over de juiste producten en toepassingen voor uw onderneming.

Maar ook over alle andere zaken die bij uw werkzaamheden komen kijken, adviseren we graag. Heeft u vragen over milieu, overheidseisen voor uw industrie, Arbo, werkplaatsuitrusting of spuittechnieken? Altac staat voor u klaar.