123Profit: meer voordeel uit uw zaak

Wilt u meer inzicht in uw voorraadbeheer? Met de online verbruiksmonitor houden we uw productmix in de gaten. Zijn er afwijkingen, dan bieden we u direct een oplossing. We adviseren over de juiste grondstoffen en materialen. Oftewel: voordeligere producten waar mogelijk en hoogwaardigere producten waar nodig.

 

Meer rendement met het 123Profit concept

Ontdek dé manier om meer voordeel uit uw zaak te halen. Met het 123Profit concept van Altac optimaliseert u gegarandeerd uw bedrijfsprocessen en materialen inkoop. Het 123Profit concept richt zich op drie kritische succesfactoren tegelijk: pakketoptimalisatie, procesmonitoring en fullservice magazijnbeheer. Drie aspecten die met elkaar verbonden zijn en elkaar versterken. En het mooie is: Altac neemt desgewenst uw complete magazijnmanagement voor u uit handen. Zodat ú zich 100% kunt concentreren op uw specialisme. Zo haalt u meer voordeel uit de zaak.

1 Pakketoptimalisatie

Met het 123Profit concept haalt u het optimale productenpakket in huis. Altac analyseert uw core business en bedrijfsproces en geeft u een passend maatadvies over het middelenpakket met de meest gunstigste prijs-kwaliteitverhouding. Met onze kennis van schadeherstel zijn we dé partner bij uitstek om u te adviseren over de juiste grondstoffen en materialen voor de juiste werkzaamheden. Ofwel: voordeligere producten waar mogelijk en hoogwaardigere producten waar nodig. Met 12.000 paint en non-paint artikelen – van 300 verschillende merken – levert Altac kwaliteitsproducten én scherp geprijsde alternatieven. Praat eens met Altac en laat u adviseren over de optimale pakketsamenstelling, toegespitst op uw bedrijf. Zo haalt u meer voordeel uit de zaak.

2 Procesmonitoring

Met het 123Profit concept krijgt u glashelder inzicht in de kostenkant van uw bedrijfsprocessen. Want via het 123Profit concept kunt u gebruik maken van de online Verbruiksmonitor van Altac. Deze online tool geeft u belangrijke managementinformatie over het verbruik van paint en non-paint producten per spuitgang. Bovendien kunt u uw verbruikcijfers vergelijken met het branchegemiddelde. Zo stelt u dus op basis van benchmarking vast waar verbeteringen en besparingen te halen zijn. En voor extra rendement kunt u altijd terugvallen op advies van Altac, eventueel met hulp van leveranciers en trainers. Zo haalt u meer voordeel uit de zaak.

3 Fullservice magazijnbeheer

Met het 123Profit concept geeft u desgewenst uw volledige magazijnbeheer uit handen. Altac richt uw magazijn overzichtelijk in met professioneel stellingmateriaal. Zonder dat u bestellingen hoeft op te nemen en door te geven, houden we uw voorraad op peil. Altac levert alle producten bij u af in de juiste schappen volgens het first in, first out principe, en met controle op de toegestane gebruiksdatum. Kortom, u hebt u geen omkijken meer naar uw magazijn en u hebt altijd voldoende voorraad. Dit geldt niet alleen voor uw paint en non-paint producten maar voor ál uw grondstoffen, materialen, gereedschappen en verbruiksmiddelen. Een uitkomst wanneer u zich volledig wilt concentreren op schadeherstel. Zo haalt u meer voordeel uit de zaak.

  • Vaste levertijd en frequentie
  • Volledig magazijnbeheer
  • Levering speciale artikelen
  • Inrichten en belabelen magazijn
  • Directe uitlevering
  • Kosten back-orders voor Altac
  •  Spoedleveringen binnen 24 uur
  •  Eigen reparatiedienst voor machines
  •  One-stop-shopping

Wilt u met ons kennismaken?

Bel ons voor een vrijblijvende afspraak op het nummer 0512 – 52 03 85. U kunt ook het contactformulier invullen of een e-mail sturen naar info@altac.nl

Meer informatie aanvragen